Voit halutessasi ostaa mökin myös omaksi!

Esittely

Yleistä

Kangasniemen Siirtolapuutarhan sähköistetyt mökit on rakennettu ympärivuotiseen käyttöön. Mökkien koko on 24-52 neliötä, vuodepaikkoja niissä on 2-6 henkilölle.

Mökkien pihoissa on kasvimaat, joiden antimista lyhytaikaisetkin vuokralaiset voivat nauttia. Pihoissa kasvaa mm. raparperia, marjoja, omenoita, kirsikoita, luumuja ja päärynöitä. Asukkaat voivat tehdä mökkipalstoista omannäköisensä ja hoitaa niitä kuin omaa puutarhaansa.

Mökkien varustelu

Mökeissä on sähkölämmitys ja osassa mökeistä on kamina.

TV, radio, jääkaappipakastin/jenkkikaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, ruokailuvälineet ja astiasto 4-6 hlölle sekä tarvittavat ruuantekovälineet.

Mökeissä kesävesi porakaivosta. Mökeissä on viemäröinti ympäri vuoden ja pihassa järvivesihana puutarhakasvien kasteluun kesällä.

Punaiset Siirtolapuutarhamökit 35-52 m²

Tupakeittiö, mh, eteinen, (sisä-wc), terassi. Pihassa varasto/ekowc. Nukkumapaikat 2-4 henkilölle.

Keltaiset Siirtolapuutarhamökit 25 m²

Tupakeittiö, eteinen, terassi. Pihassa varasto/ekowc. Nukkumapaikat 2 henkilölle.

Sininen Sauna 63 m²

Puulämmitteinen sauna, suihkutilat, pukuhuone, vesi-wc, erillinen astioiden pesutila. Tiloissa pyykinpesukone. Saunoissa naisten- ja miesten vuorot 3 krt/vk. Mahdollisuus varata mökkikohtainen vuoro.

Grillikatos 20 m²

Alueella asuvien yhteiskäytössä.

Rantasauna 48 m² 

300 m päässä

Puulämmitteinen sauna, pukuhuone, olohuone, keittiö, terassi. Grillikatos, nuotiopaikka ja eko-wc. Kaksi venettä vapaassa käytössä.

Rantasaunassa myös saunavuoroja ja voit varata myös mökkikohtaisen saunavuoron tai koko illan.

Rantasaunaa (Ranta-Koivula) vuokrataan myös erikseen, esim. viikonlopuksi (ei kesä-heinäkuussa). Uimaranta ja kaksi venettä sekä grillikatos vapaassa käytössä.

Siirtolapuutarha sijaitsee puhtaan ja kauniin luonnon keskellä - pääset marjastamaan, sienestämään tai retkeilemään suoraan mökiltäsi! Tee päiväretki eräkämpälle, kirppis-kahvilaan, luontopolulle tai vaikkapa golfkentälle. Tanssimaan pääsee Syvälahden tanssilavalle.

» Kuva-albumiin